ا
-
ابن التراب، سید محمد علی
مروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
-
احمدی، محمد
جهانیسازی گوشت قرمز حلال، فرصتها، چالشها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 25-32]
-
ادبی چرمی، حسین
مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
-
ادبی چرمی، علی
مفهوم کاوی حقوق حلال با تأکید بر مفهوم عدالت توزیعی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 23-35]
-
اسکندری، سهیل
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
-
اسلامی تبار، شهریار
حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
-
انوار، فاطمه
حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
-
اهری، حامد
رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
ایازی رستمکلایی، زاهره
آثار تغذیه حلال در میزان موفقیت در زندگی و شکل گیری شخصیت انسان [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 14-22]
ب
-
باران زهی، طیبه
بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
-
باقری، طاهره
بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
-
بالیچلندر، فرناز
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
-
بهزاد، معصومه
اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
پ
-
پرندی، احسان
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ت
-
تبارکی، امیر
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
-
تقوی، نفیسه سادات
کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
ج
-
جعفری، اعظم
بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
-
جعفری، ریحانه
کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
-
جعفریان، سارا
طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
-
جعفریان، سارا
بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
-
جنت، بهروز
اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
-
جهانی، مسلم
تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
-
جوکار، مجتبی
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
ح
-
حاجی محمودی، منان
اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
خ
-
خادمی پور، نجمه
پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
-
خادمی پور، نجمه
بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
-
خسروی دارانی، کیانوش
کامبوچا: از معرفی و خواص سلامتی بخش تا حلیت [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 33-39]
د
-
دغاغله، عبدالرضا
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
-
دهستانی، مریم
بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
ر
-
رضایی، محبوبه
پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
-
رضایی، محبوبه
بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
-
رضوی زاده، بی بی مرضیه
تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
-
رضوی زاده، بی بی مرضیه
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
ز
-
زارعی، انیسه
بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
-
زارعی جلیانی، انیسه
پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
-
زمانی خادمانلو، حسین
تعیین راهبردهای مؤثر در طراحی و تجاریسازی نشان غذایی طیب [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 1-9]
س
-
سهیلی نیا، سعید
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
ش
-
شاکری، منیره السادات
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
-
شریعتی فر، نبی
ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
-
شریفان، انوشه
پایش میزان سموم میکروبی و فلزات سنگین نمونه های برنج ایرانی و آرد برنج ایرانی جمع آوری شده از سطح استان کرمان [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 24-35]
-
شریفان، انوشه
بررسی خواص شیمیایی و محتوای استرولهای گیاهی در روغنهای زیتون بکر درجه یک و پالایش شده موجود در سطح استان کرمان در سال 1399 [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 36-45]
-
شفیعی، زهرا
مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
-
شکری، انعام
بررسی سطح دانش، نگرش و عملکرد نمونههای جامعه ایرانی در خصوص غذای حلال با تأکید بر گوشت و فرآوردههای آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 40-51]
ص
-
صادقی، نفیسه
اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
-
صادقیان مطهر، زینب
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
صالحی، دانیال
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
صحرایی، فرشته
مروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
ع
-
عباسی، ابراهیم
گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
-
علی پور، حمزه
گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
-
علیزاده مالک، سعید
حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
-
عمارلو، مرتضی
نقش روزی حلال در تامین سلامت روان با محوریت خودشناسی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 46-57]
-
عمارلو، مرتضی
بررسی نقش روزی حلال در تقویت روحیه جهادی با محوریت شاخصه های معرفتی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 90-104]
-
عمارلو، مرتضی
آداب تغذیه از منظر آموزه های دینی و نقش آن در تحصیل معرفت شهودی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 36-48]
غ
-
غلام نژاد، جلال
بررسی اثر برخی پوششهای با پایه عصاره گیاهی بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و شیمایی میوۀ پرتقال طی نگهداری در انبار [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 47-59]
-
غنی زاده، مهدیه
حکم سرو لابستر در جوامع اسلامی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 13-23]
ف
-
فاقعی شهر بابکی، محمد
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
فتحی، سروش
اندازه گیری ریز مغذی های روی، مس و آلاینده های سرب و کادمیوم در انواعی از ماست و دوغ موجود در بازار با روش ولتامتری و دستگاه پلاروگراف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 86-93]
ق
-
قبادی دانا، مریم
بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
-
قراچورلو، مریم
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
-
قوام زاده، نگین
طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
-
قوام زاده، نگین
بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
-
قوامی، مهرداد
چربیهای غذایی و بررسی حلال بودن آنها [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 52-59]
-
قوامی، مهرداد
بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
ک
-
کلاته سیفری، فاطمه
رویکردی جدید در تولید مواد غذایی حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 1-16]
-
کمندی، نرگس
بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
گ
-
گلستانهزاده، نسیم
تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
ل
-
لامع، احسان
حقوق مالکیت فکری و چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت دارو [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 68-85]
م
-
متین، نسرین
تحلیل جایگاه رقابت پذیری مقصد گردشگری ایران مبتنی بر شاخص های WEF-TTCR [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 21-31]
-
مرتضویان، امیر محمد
بررسی تنوع روشهای موجود برای تشخیص حلیت در فرآوردههای ژلاتینی [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 60-76]
-
مسلمی، معصومه
تأثیر نوشیدنیهای الکلی بر وضعیت تغذیهای و بیماریهای ناشی از آن [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 17-24]
-
مقنیان، محمد تقی
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
موسوی، سید حجت
مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
-
موسی شعار، مصطفی
گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
ن
-
ناطقی، لیلا
طراحی فرمولاسیون نوشیدنی عملگرا بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای حسی آن [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 10-20]
-
ناطقی، لیلا
بهینهیابی فرمولاسیون نوشیدنی فراسودمند بر پایه مغز گردو، کنسانتره پروتئینی آب پنیر و اینولین و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 68-80]
-
نوری، مهران
مروری بر ترکیبات عملگرای مؤثر بر بهبود ویژگیهای فیزیکی فرآوردههای گوشتی [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 1-13]
-
نیازمند، راضیه
طراحی مدل ارزیابی و رتبه بندی سردخانهها و واحدهای فراوری خرما بر اساس اصول طیب و الگوی AHP [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 77-89]
و
-
واحدی، مظفر
گواهی حلال برای حشرات خوراکی [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 58-67]
-
وفامهر، فاطمه
مروری بر رویکردهای بیوتکنولوژیکی مدرن، در آنالیز ژلاتین حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 77-88]
-
ولی، عباسعلی
مکان یابی مناطق مستعد توسعه ی گردشگری پزشکی با تاکید بر احداث سایت نمک درمانی (مطالعه ی موردی: دریاچه ی نمک اران و بیدگل ) [دوره 4، شماره 4، 1400، صفحه 67-49]
ه
-
هدایتی، سید علی اکبر
بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
-
همایون پور، پریسا
ارزیابی پوشش های نانوکیتوزان حاوی فرم آزاد و ریزپوشینه عصاره آبی گلپر(Heracleum persicum L. ) بر ویژگیهای کیفی میگو در طی دوره نگهداری [دوره 4، شماره 3، 1400، صفحه 32-46]
-
هنرور، مسعود
تقویت صنایع غذایی حلال با استفاده از پسماندهای غذایی اقتصاد فرآوردههای حلال [دوره 4، شماره 2، 1400، صفحه 60-76]
ی
-
یازرلو، مهسا
بررسی حلیت ماهیان با استفاده از ساختار فلس گونه های مختلف [دوره 4، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد